tag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post3052994834289319198..comments2024-01-07T11:43:58.652+01:00Comments on Moha Konyha: Szilvalekváros párnafánkMohahttp://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-57248589352796704912010-04-15T14:04:41.368+02:002010-04-15T14:04:41.368+02:00Kriszti akkor egy főzős pudingot csak 3-3,5 dl tej...Kriszti akkor egy főzős pudingot csak 3-3,5 dl tejjel készíts el,így elég sűrű lesz. Várd meg amíg kihűl teljesen,akkor jobban tudod adagolni a tészta közepére. Esetleg sütésálló lekvár, túrótöltelék(tojással összefogva), főzött dió / mák töltelék,amilyennnel a beiglit is töltjük,fél barack (konzervből,az elég kemény),ezek jutottak hirtelen eszembe.Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-79328842043834049392010-04-15T12:06:23.215+02:002010-04-15T12:06:23.215+02:00azt szeretném kérdezni hogy sűrű pudinggal is meg ...azt szeretném kérdezni hogy sűrű pudinggal is meg lehetne próbálni?esetleg még mivel lehetne megtölteni?köszönöm előre iskrisztihttps://www.blogger.com/profile/07104167736671600902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-4810822123205463082010-02-15T12:36:13.362+01:002010-02-15T12:36:13.362+01:00Igen, és mivel nem túl édes,ezzel mennyei lesz!Igen, és mivel nem túl édes,ezzel mennyei lesz!Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-85120697429741127902010-02-15T12:17:38.591+01:002010-02-15T12:17:38.591+01:00Jaj. És megint jaj! Ez az a szilvalekvár? Az a hír...Jaj. És megint jaj! Ez az a szilvalekvár? Az a híres, nevezetes???szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-90205439345667180922010-02-14T17:05:17.116+01:002010-02-14T17:05:17.116+01:00Erika aranyos vagy, köszönöm! És a tátott szájba k...Erika aranyos vagy, köszönöm! És a tátott szájba küldök egy fánkot sok szeretettel!Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-85898948377490705132010-02-14T14:02:17.864+01:002010-02-14T14:02:17.864+01:00Tudod, én szájat tátatni járok Hozzád!És nagyon dí...Tudod, én szájat tátatni járok Hozzád!És nagyon díjazom a precizitásodat!!erikahttps://www.blogger.com/profile/03305734366824412498noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-9517963398360041042010-02-14T12:18:43.154+01:002010-02-14T12:18:43.154+01:00Judith köszönöm!
Dorothy kipróbálom,köszi az ötle...Judith köszönöm!<br /><br />Dorothy kipróbálom,köszi az ötletet!Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-11594881835291248772010-02-14T07:55:41.909+01:002010-02-14T07:55:41.909+01:00Ha ugyanezt kifőzöd forró vízben és morzsát szórsz...Ha ugyanezt kifőzöd forró vízben és morzsát szórsz rá, megkapod a világ legfinomabb szilvásgombócát,:))<br /><br />http://izrobbanas.freeblog.hu<br /><br />Lehet, hogy meg is csinálom a hétvégén.Dorothyhttp://izrobbanas.freeblog.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-43187815507395795412010-02-14T02:27:40.823+01:002010-02-14T02:27:40.823+01:00O, de gyonyoruek! Es milyen finom lehet!O, de gyonyoruek! Es milyen finom lehet!Jadehttps://www.blogger.com/profile/09377205427455060932noreply@blogger.com