tag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post2565492526098235871..comments2024-01-07T11:43:58.652+01:00Comments on Moha Konyha: AlmakenyérMohahttp://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-14621829798766391312013-01-23T01:38:44.878+01:002013-01-23T01:38:44.878+01:00Kedves Schatz nagyon szívesen, örülök, hogy jól si...Kedves Schatz nagyon szívesen, örülök, hogy jól sikerült! Citromlével én is mindig bőkezűen bánok az almás sütik esetében.Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-70131351205719083912013-01-22T14:13:51.219+01:002013-01-22T14:13:51.219+01:00Elkészítettem, fincsi lett, bár kellett még egy ki...Elkészítettem, fincsi lett, bár kellett még egy kis, a 300 g almareszeléket pótló citromlé belé. :) Köszi a tippet, és mentettem a receptet. schatznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-69046500819407955242013-01-20T22:19:50.086+01:002013-01-20T22:19:50.086+01:00Kedves Schatz! Megsülnek "rendesen", de ...Kedves Schatz! Megsülnek "rendesen", de ezeknek ilyen a normális állaga. Az almától szaftosabb, nyirkosabb marad a tészta, pont ez a jó benne. Ha gondolod, nyugodtan süsd tovább, mint a megadott idő, akár 10 perccel is, nem lesz baja, kicsit karamellizálódik az alja. Készítsd el bátran 70 dkg almával, szerintem a többi hozzávalót nem kell csökkenteni, hátha így kicsit tésztásabb állagot kapsz, amivel elégedettebb leszel! Bár ez a süti mindenhogyan nagyon finom:) Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-27621662066052910882013-01-20T21:00:45.185+01:002013-01-20T21:00:45.185+01:00Kedves Moha, ismerek egy ehhez hasonló receptet (m...Kedves Moha, ismerek egy ehhez hasonló receptet (mind tepsis, mind muffin formában), de valahogy sose sülnek meg rendesen: a fogpiszkálóra nem ragad, mégis tippanós, ragadós lesz a bele, pedig mindent az utasítások szerint készítek. Vajon miért? Én azt gyanítom, hogy túl leves az alma.<br />Ugyanakkor ennek margójára bátorkodom azt is megkérdezni, hogy vajon mi lesz, ha csak 700g almám van? Elkészíthetem úgy is, vagy csökkentsem arányosan a többi hozzávalót is? Nagyon köszönöm a választ!Schatznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-16252185237888499032011-12-09T17:27:36.326+01:002011-12-09T17:27:36.326+01:00Szonja az egy másik recept ezek szerint. Ebbe az a...Szonja az egy másik recept ezek szerint. Ebbe az almakenyérbe nem kell birsalmasajt, és csokimáz sem rá, mert épp a gyümölcs ízét nyomná el.<br />Én szeretem Stahl Judit receptjeit, ha neked gondod van vele, azt írd meg neki a saját oldalán, van ott is kommnetelési lehetőség.Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-67636262120544716402011-12-09T14:51:00.548+01:002011-12-09T14:51:00.548+01:00Szia! én úgy tudom ezt a receptet hogy kell bele b...Szia! én úgy tudom ezt a receptet hogy kell bele birsalmasajt is és kihűlés után csokimázzal vonjuk be. Csokimázhoz 20dkg porcukrot és 2 evőkanál kakaót simára keverünk 5 dkg vajjal. 2 evőkanál forró tejjel leforrázzuk (rövid ideig tűzre is tehetjük) és a kihűlt tészta tetejére simítjuk! :) Amúgy nagyon tetszik ez az oldal! A buktánál láttam hogy írtad hogy Stahl Judit "receptje" jobb mint a tiéd.. hát én Stahl Judit-ért nem túlságosan rajongók mert Nigellától (külföldi remek szakácsnő) lopja többnyire a recepteket! ez nem volt benne a tv-ben hogy emiatt súlyos összegeket fizetett mert engedély nélkül használja úgy más receptjeit hogy azt úgy tünteti föl mint ha övé lenne... :DSzonjanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-51311264268383216772009-11-10T16:37:42.776+01:002009-11-10T16:37:42.776+01:00Latsia nagyon szívesen! Ez tényleg háziasszonybará...Latsia nagyon szívesen! Ez tényleg háziasszonybarát recept, reszelő, fakanál és egy tál kell hozzá:))Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-23902156534983606802009-11-09T21:52:51.748+01:002009-11-09T21:52:51.748+01:00Szemezek egy pár napja a recepteddel, ma elkészíte...Szemezek egy pár napja a recepteddel, ma elkészítettem féladagot, isteni finom lett, nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt a gyorsan elkészíthető remek sütit!Latsiahttps://www.blogger.com/profile/01078064265813206392noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-37311841857986351302009-11-04T22:29:47.008+01:002009-11-04T22:29:47.008+01:00Edó finom bizony, és a tk.liszttel még egészségesn...Edó finom bizony, és a tk.liszttel még egészségesnek is mondható.Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-38397837645779579292009-11-02T22:01:11.093+01:002009-11-02T22:01:11.093+01:00Klassz otlet,ma kaptam egy csomo almat,igaz dioken...Klassz otlet,ma kaptam egy csomo almat,igaz diokenyeret keszultem sutni,de ezt is ki kell hogy probaljam mindenkepp,nagyon fincsi lehet.Es szep is,mint minden amit keszitesz.Edóhttps://www.blogger.com/profile/06619452475675493172noreply@blogger.com