tag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post3922996348613357449..comments2024-01-07T11:43:58.652+01:00Comments on Moha Konyha: Triplacsokoládés kekszMohahttp://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-46993178632214744102012-10-28T23:47:20.189+01:002012-10-28T23:47:20.189+01:00Szia V.!
Szerintem próbáld meg esetleg azt, hogy ...Szia V.!<br /><br />Szerintem próbáld meg esetleg azt, hogy 3 különböző méretű korongot sütsz (persze többszörözve nyilván, amíg tart a tészta) és kihűlés után egymásra teszed őket, "emeletes torta" lesz belőlük.<br />Rögzítésre egy pötty megolvasztott csoki is jó lesz, a legalsó nagy keksz közepére teszel egy picit, rányomod a közepes korongot, majd erre ugyanígy rögzíted a legkisebbet.<br />Át is kötheted őket egy vékony kis szalaggal, vagy tehetsz a tetejére valami csokidíszt. Legegyszerűbb: megolvasztasz mikróban, vagy gőz fölött óvatosan egy kevés fehér csokit, beletöltöd egy zacskóba, sarkából picit levágni, és a folyékony csokival szíveket írókázol a kis keksztorták tetejére. Lényegében bármilyen kedves kis dísz mehet rá. Ha van kis tortagyertyád, ahhoz adnak általában apró műanyag virág alakú beszúrókat is, amibe állítod a gyertyát. Ilyenből is lehet belebökni egyet-egyet a kis tortácskák tetejébe, és kerülhet bele gyertya is! Így lesz mit elfújni:)<br />Figyelj arra, hogy egy tepsin egyszerre csak egyféle méretű korong süljön, hiszen a sütési idő a mérettel egy picit nőni fog! (1-1 perccel lehet több)<br />Boldog szülinapot az ünnepeltnek!Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-91577291830266297422012-10-28T12:09:44.494+01:002012-10-28T12:09:44.494+01:00Szia Moha!
Ezért a kekszért odavan a barátom, köz...Szia Moha!<br /><br />Ezért a kekszért odavan a barátom, közeledik a szülinapja, és azt mondta, ne tortát süssek neki, hanem inkább ilyen kekszet (már többször is megcsináltam). Nincs esetleg valami ötleted, hogyan lehetne kicsit "szülinaposabbá" tenni, hogy mégis kicsit különlegesebb legyen? :)<br />Előre is köszi a választ!<br />V.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-44477550234571404612012-02-02T20:35:27.494+01:002012-02-02T20:35:27.494+01:00Kedves Kata! Nagyon örülök, hogy az olvasóm lettél...Kedves Kata! Nagyon örülök, hogy az olvasóm lettél, a lányomnak átadom a dicséretet!Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-44563785762060028702012-01-28T11:38:31.374+01:002012-01-28T11:38:31.374+01:00El is mentettelek a blogomba, a bloglistámba, ezt ...El is mentettelek a blogomba, a bloglistámba, ezt mindenképp elfogom készíteni, ügyes lányod van! :)Katahttps://www.blogger.com/profile/07743237715138905682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-54536366472016453392012-01-26T22:45:26.452+01:002012-01-26T22:45:26.452+01:00Konyhatündér:)))nagyon szívesen! Jó éjszakát neked...Konyhatündér:)))nagyon szívesen! Jó éjszakát neked is!Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-18762809547950899372012-01-26T21:38:26.329+01:002012-01-26T21:38:26.329+01:00Tündér vagy, hogy ilyen gyorsan válaszoltál:) Már ...Tündér vagy, hogy ilyen gyorsan válaszoltál:) Már össze is gyúrtam a tésztát és eltettem hűvösre, így holnapra már csak a sütés van:)<br />Nagyon nagyon hálás vagyok,köszönöm:)<br />Szép estét!<br />Puszi!<br />HelgaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-33405299611183401802012-01-26T20:33:48.833+01:002012-01-26T20:33:48.833+01:00Erika köszönöm, igyekszem, hogy szeressenek és tud...Erika köszönöm, igyekszem, hogy szeressenek és tudjanak is a konyhában ténykedni mind a hárman!<br /><br />Arcika köszönöm, átadom neki, remélem a családod lelkes lesz a tesztelésnél!<br /><br />Szia Helga!<br /><br />Semmi gond, a kérdés bárhol kérdés, itt is tudok válaszolni: nyugodtan tölthet 20 órát a hűtőben a nyers tészta, ha friss alapanyagokból készül, nem lesz semmi baja!Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-15927719773616300702012-01-26T20:14:06.022+01:002012-01-26T20:14:06.022+01:00Szióóóó:)
Hmmm ezt is sorra kerítem, nagyon guszt...Szióóóó:)<br /><br />Hmmm ezt is sorra kerítem, nagyon guszta:)<br /><br />Felmerült egy kérdés:)Nem ide kapcsolódik ezért ne haragudj:) A túrós pogiról van szó: Ha 20 órát hűtőben van az árt neki???<br />Én már sütöttem és isteni finom, csak most idő szűkében előre kellene dolgoznom:)<br />Nagyon köszönöm:)<br />Puszi!<br />HelgaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-87962376905533704092012-01-25T15:29:05.636+01:002012-01-25T15:29:05.636+01:00A vendégművész további alkotásait szeretettel és k...A vendégművész további alkotásait szeretettel és kíváncsian várjuk. :) Köszi a receptet, hétvégén górcső alá veszem, elkészítem és tesztelem a családon. :)<br />Ügyesek vagytok!Radírpókhttps://www.blogger.com/profile/00159503294224954405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-47264879252277000652012-01-25T14:05:21.590+01:002012-01-25T14:05:21.590+01:00"Nem esik messze az alma a fájától"!Grat..."Nem esik messze az alma a fájától"!Gratulálok a Vendégművésznek és Tanítójának egyaránt!erikahttps://www.blogger.com/profile/03305734366824412498noreply@blogger.com