tag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post5410664116445731881..comments2024-01-07T11:43:58.652+01:00Comments on Moha Konyha: Megjelent a Kifőztük 5. száma!Mohahttp://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-61279145979620713692010-07-04T20:31:25.381+02:002010-07-04T20:31:25.381+02:00Kedves névtelen, a parfétortát a fagyasztóban kell...Kedves névtelen, a parfétortát a fagyasztóban kell tárolni, amikor enni szeretnél belőle vágsz egy szeletet, a többi megy vissza a fagyóba.<br /><br />Andi köszönjük, ribizlis fini lesz:)Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-62026156200188508472010-07-04T10:58:21.492+02:002010-07-04T10:58:21.492+02:00Gratulálok mindenkinek, szuper lett megint!:-))
A ...Gratulálok mindenkinek, szuper lett megint!:-))<br />A ribizliset(is) kinéztem, ha lesz ribizlim, elészítem!:-))Andi/cukihttps://www.blogger.com/profile/06655321299114252008noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-5299856520585199792010-07-04T10:40:51.769+02:002010-07-04T10:40:51.769+02:00Mi lesz a parfétortával, ha kiolvad? elkezd szépen...Mi lesz a parfétortával, ha kiolvad? elkezd szépen szétfolyni? Nem merek nekiállni ebben a hőségben.Anonymousnoreply@blogger.com