tag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post7103639384060077375..comments2024-01-07T11:43:58.652+01:00Comments on Moha Konyha: Lekváros buktaMohahttp://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-25925255824132955602013-04-27T00:00:31.399+02:002013-04-27T00:00:31.399+02:00Andrea örülök, hogy nálatok is ilyen sikere van! V...Andrea örülök, hogy nálatok is ilyen sikere van! Valóban az a legjobb, hogy nem csak frissen puha, próbáld ki aranygaluskához is!Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-85310750886546003452013-04-24T14:45:47.697+02:002013-04-24T14:45:47.697+02:00Imádom vagyis imádjuk (én és a családom)! Szinte s...Imádom vagyis imádjuk (én és a családom)! Szinte szóba sem johet más buktarecept :D A legjobb benne, hogy másnapra is puha marad.SKAndihttps://www.blogger.com/profile/08636538184752330938noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-35865258070988689772010-09-06T16:31:20.888+02:002010-09-06T16:31:20.888+02:00Névtelen az tényleg finom, és a Tescóban jó az ára...Névtelen az tényleg finom, és a Tescóban jó az ára is. A vödrös alföldi tejföl is finom még!Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-24384553638557413632010-09-06T14:27:35.090+02:002010-09-06T14:27:35.090+02:00A legfinomabb ál-mascarpone nekem a kunsági tejföl...A legfinomabb ál-mascarpone nekem a kunsági tejfölből sikerült. Tescoban nem drága. annyira. :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-60117787950963901272009-09-19T08:27:52.801+02:002009-09-19T08:27:52.801+02:00Ó,akkor nem csak beképzeltem,köszi,egyébként tényl...Ó,akkor nem csak beképzeltem,köszi,egyébként tényleg zseni a dolog,nagyon jó állagra.<br />Köszi!!:))Brigittahttps://www.blogger.com/profile/06961610644420786128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-28784607625892705732009-09-18T19:58:37.870+02:002009-09-18T19:58:37.870+02:00Brigi elárulom,hogy az egyetlen amihez még én sem ...Brigi elárulom,hogy az egyetlen amihez még én sem próbáltam,az a tiramisu. Én is azt gondoltam,hogy ahhoz valóban nem elég "semleges"az íze. (viszont olvastam már másoknál,hogy kipróbálták,és jó lett)<br />Ha csak a misuhoz veszünk igazi mascarponét,már akkor is sokat spóroltunk szerintem. Minden egyébhez finom lett, fagyi, torták,sajtkrémek, körözött,stb...ezeknél helyettesíts,a misunál nem.Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-80630933220563591312009-09-18T19:01:15.254+02:002009-09-18T19:01:15.254+02:00Szió!
Nagyon szépek!:))
Neked is feltennék egy ké...Szió!<br />Nagyon szépek!:))<br /><br />Neked is feltennék egy kérdést!<br /><br />Kiszerettem volna tiramisuba próbálni a házi krémsajtot,de nekem szörnyen tejföl ízűnek tűnik,ki kellett dobjam,mert már belettem mindent,de nagyon nem lett finom.Az a kérdés,hogy alapból megmarad az tejföl íz,és ne is várjam,hogy semlegesebb íze lesz,vagy a tejföl nem megfelelő.Én a Lidl-s Pilost használtam,általában ezt veszem,mert finom .Sós dolgokhoz így jobban el tudom képzelni,misuba már nem annyira.<br />Ez lehet,csak nekem nem felel meg,nem tudom,még ezt nem olvastam sehol,hogy másnak feltűnt volna.Ezért vagyok kíváncsi többek véleményére.Egyébként állagra nagyon jó lenne.<br />Köszi előre is!<br />Pusz:))Brigittahttps://www.blogger.com/profile/06961610644420786128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-70260671076488275622009-09-18T12:23:48.959+02:002009-09-18T12:23:48.959+02:00Edó próbáld ki nyugodtan,kialakul a végére!Edó próbáld ki nyugodtan,kialakul a végére!Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-19841635379610872112009-09-17T21:33:52.033+02:002009-09-17T21:33:52.033+02:00Na, en biztos hozzaadtam volna meg lisztet:))GYony...Na, en biztos hozzaadtam volna meg lisztet:))GYonyoruek!Edóhttps://www.blogger.com/profile/06619452475675493172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-72597325599097514232009-09-17T19:17:59.670+02:002009-09-17T19:17:59.670+02:00Lúdanyó hallgattam rád,és tényleg működik!
Nyafka...Lúdanyó hallgattam rád,és tényleg működik!<br /><br />Nyafkamacska már nyúltam a liszteszacskó után,de aztán megálltam:)) Gondoltam,majd lesz valahogy, és lett is:)) Nagyon finom!Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-43778618705050167422009-09-17T19:08:23.342+02:002009-09-17T19:08:23.342+02:00Ennyi folyadék tényleg rengetegnek tűnik. Viszont ...Ennyi folyadék tényleg rengetegnek tűnik. Viszont a kész bukta nagyon jól néz ki.<br />Szerencse hogy nem pánikoltál és dagasztottál bele még egy csomó lisztet. Én biztos azt tettem volna :-)Nyafkamacskahttps://www.blogger.com/profile/16714076070209617215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-65749034960361723882009-09-17T17:40:12.168+02:002009-09-17T17:40:12.168+02:00De jó!! Örülök, hogy nektek is tetszett :) Tényleg...De jó!! Örülök, hogy nektek is tetszett :) Tényleg nem tünik valami reményteljesnek az elején a tészta állaga, de működik :)lúdanyóhttps://www.blogger.com/profile/17160324212847448302noreply@blogger.com