tag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post8978681685081014549..comments2024-01-07T11:43:58.652+01:00Comments on Moha Konyha: Raffaello torta glutén- és cukormentesenMohahttp://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-53205557171720344132022-03-03T00:26:50.228+01:002022-03-03T00:26:50.228+01:00Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.falitonageottehttps://www.blogger.com/profile/10022358196034712067noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-83127723700950809802020-05-18T08:38:47.561+02:002020-05-18T08:38:47.561+02:00Kedves Csiptuning, nyugodtan lehet cukrot használn...Kedves Csiptuning, nyugodtan lehet cukrot használni, az édesítő négyszeres mennyiségét, a piskótánál figyelj a sütési időre, lehet pár perccel hosszabb.Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-40374113757999176862020-05-17T07:10:51.148+02:002020-05-17T07:10:51.148+02:00Bocsánat. egetnek=ehetnek :-)Bocsánat. egetnek=ehetnek :-)Csiptuninghttps://www.ecotuning.hu/motoroptimalizalasnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-22638687467620511762020-05-17T07:08:17.390+02:002020-05-17T07:08:17.390+02:00Esetleg az édesítőszer helyett nem lehet valamilye...Esetleg az édesítőszer helyett nem lehet valamilyen cukrot használni? A kutyám miatt kérdezem, aki szeret bekenyalni a sütikbe és ők nem egetnek édesítőszert, köszönöm Csiptuninghttps://www.ecotuning.hu/chiptuningnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-24819248579967098062018-12-06T20:09:36.110+01:002018-12-06T20:09:36.110+01:00Nem elírás, valóban ennyi kell bele!Nem elírás, valóban ennyi kell bele!Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-83445412200355118222018-12-04T18:31:30.431+01:002018-12-04T18:31:30.431+01:00Kedves Moha! A piskóta tésztájába tényleg csak 3,5...Kedves Moha! A piskóta tésztájába tényleg csak 3,5 dkg liszt kell vagy elírás? Köszönöm szépen! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-43401479009997892912018-11-29T22:27:22.804+01:002018-11-29T22:27:22.804+01:00Köszönöm, örülök, hogy tetszik! Alapvetően igen, a...Köszönöm, örülök, hogy tetszik! Alapvetően igen, az édesítő négyszerese kell cukorból, de inkább azt mondanám, hogy tegyél bele háromszoros mennyiséget, és kóstolj! Lehet, hogy ha nem vagy nagyon édesszájú, akkor kevesebb cukor is elég lesz.<br />Az állagon nem változtat, talán a piskóta sütési ideje lehet 1-2 perccel hosszabb, de ezt figyeld majd, tapintással lehet érezni.<br />Az a tapasztalatom, hogy az édesítős tészták hamarabb megsülnek, mint cukrosak.Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3966728121764555731.post-18728913398829421232018-11-29T20:27:28.200+01:002018-11-29T20:27:28.200+01:00Gyönyörű, mint mindig! A gluténérzékenységem miatt...Gyönyörű, mint mindig! A gluténérzékenységem miatt ezer éve nem ettem rafaellót, most felcsigáztál. <br />Ha sima cukorral szeretném elkészíteni, egyszerűen csak 4x-ezzem meg az édesítő mennyiségét. Nem változik tőle az állag? Edithttps://www.blogger.com/profile/03113866790549116638noreply@blogger.com