2010. november 8., hétfő

Megjelent a Kifőztük 9. száma!



Megjelent a Kifőztük magazin 9. száma! Ingyenesen letölthető a Kifőztük oldalról!

Benne sok finom libás recept, gasztroajándék ötletek és mivel a hónap végén már kezdődik az adventi időszak, készítettem egy mézeskalács adventi naptárat.

Egy "Kiss" játékra hívjuk az olvasóinkat, parádés nyeremények várják a szerencséseket! Érdemes a konyhában sürgölődni és az elkészült finomságok receptjét beküldeni!

Aki pedig Sopronban jár, várja egy elvarázsolt csokoládévilág a Harrerben!

7 megjegyzés:

Kiskukta írta...

A mézeseid csodásak, mint mindig!

Moha írta...

Kiskukta aranyos vagy, köszönöm!

Zsiri írta...

Nagyszerű kiadvány, az abszolút kedvencek a mézesek, egyszerűen gyönyörűek!!!

Moha írta...

Zsiri köszönöm a többiek nevében is, örülök, hogy tetszenek a mézesek!

Zsiri írta...

Nézegettem a kiadványban lévő és a blogodban található mézeskalács receptet, ugyanis tavaly nem sikerült túl jól (nem a Tiéd, hanem egy másik recept), de idén biztosra szeretnék menni, és szerintem a Te recepteddel tuti lesz a siker :) Viszont a két recept eléggé különbözik egymástól. Például a vaj vagy a liszt mennyisége is, mi a különbség a két fajta mézes között?

Moha írta...

Zsiri a különbözés oka az én nyughatatlan természetem, mindig változtatok, keresem a még tökéletesebb tésztát. Jelenleg úgy néz ki, hogy díszekhez, házikóhoz, mécsestartóhoz az újságban leírt tésztánál maradok, ez nagyon jól működött.
Ha ennivaló, puha mézest szeretnél sütni, akkor javaslom a blogon lévő másik tésztareceptet, ezt Mézeskalács címen találod a tartalomjegyzékben. Jobbra az oldalsávban a pirossal írt "Összes recept"-re kattintva keresd. Ezeket is lehet szépen írókázni, vagy csokoládéval díszíteni, de rögtön puha, finom mézest kapsz belőle.
Ha további segítség kell, írj a mohakonyha@gmail.com címre, szívesen segítek!

Zsiri írta...

Nagyon szépen köszönöm a választ és a segítséget, ha bármi további kérdésem van, jelentkezem :) Azt hiszem még mostanában mindkettőből csinálok próbasütést, hogy kitapasztaljam, hogyan működnek nálam is :)

AddThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...