2010. október 23., szombat

Kifőztük Karácsony



Megjelent a Kifőztük magazin adománygyűjtő különszáma a Kifőztük Karácsony!

A főoldalon a Karácsonyi kiadványunk menüpont alatt  lapozható formátumban ott van az újság, érdemes megnézni!

A Kifőztük főszerkesztője és motorja Szepy, még a nyár elején gondolt arra, hogy bevonva sok-sok gasztroblogot a munkába, készítsünk egy karácsonyi adománygyűjtő különszámot.
Mindenki beleadja tudása-konyhája legjavát, azután ezt a kiadványt kapja meg az, aki segít abban, hogy nélkülöző családok asztalára kerüljön ennivaló.
Én végig résztvettem a szerkesztés folyamatában, láttam, hogy mindenkitől milyen különleges és remek receptek érkeztek, szép képekkel.
Most elkészültünk az újsággal és útjára bocsájtottuk, remélem tetszeni fog mindenkinek és minél többen tudnak segíteni, kisebb-nagyobb összeggel.
A befolyó pénzből partnerünk a Magyar Élelmiszerbank Egyesület állít össze élelmiszercsomagokat, ezeket juttatják el a családokhoz.

6 megjegyzés:

szepyke írta...

Én a motor, meg a főszerkesztő..:))

Moha írta...

Hát valakinek ezt is el kell vállalnia!

ildikó írta...

Sziasztok! Sajna én lesz. nyugdíjas vok kevés pénzzel és 1dbegyetemista kölökkel és minden ilyen jótékonysági akárminél lelkiismeretfurdalásom van,h. nem tudok annyit adni mint kellene,mint amennyit más tud de ez a fajta segítségnyújtási forma valahogy egész más perspektívába állítja a segítségnyújtás fogalmát és talán a lelkiismeretfurdalása is kisebb az segíteni akaró de kevésbé tudó embereknek. Jó ötlet

Moha írta...

Ildikó éppen ezért nem állítottunk összeghatárt, amit írtál. Van aki csak kevesebb pénzzel tud segíteni, de a sok kicsi sokra megy, ebben az esetben is. Van, aki csak pár száz forintot tud nélkülözni, akkor annyival segít és megvan a jó érzés benne, hogy tudott adni ő is.
Mi pedig szeretettel készítettük az újságot cserébe!

Rita írta...

Szia!
Én már meg tudtam nézni az újságot, és az a mézeskalács falikép egész egyszerűen lenyűgözött.
GRATULÁLOK hozzá! Nagyon szép!
Persze az egész újság és a kezdeményezés szuper, ehhez is gratulálok nektek.
Rita

Moha írta...

Rita nagyon kedves vagy, köszönöm szépen!
Az újságért pedig a többiek nevében is köszönöm a dicséretet!

AddThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...