2011. június 16., csütörtök

Tiffany mézeskalács hajnalkával



Amíg újabb süti vagy étel nem kerül terítékre, hoztam egy mézest. Nagyon szeretem a virágokat, és továbbra is kísérletezem azzal, hogyan tudom mézeskalácsra varázsolni őket.

13 megjegyzés:

M@rti írta...

Hát ez is ugyanolyan szép, mint a többi mézesed! Mintha nem is süti, hanem valami kerámia lenne. Élethűen visszaadja a Tiffany-hangulatot.

Katucikonyha, írta...

Hihetetlen, hogy mindez egy mézeskalácson van... :-)

Judit írta...

Épp most írtam neked e-mailt mézes ügyben, és csak utána vettem észre hogy feltetted ezt a csodát!

Erdős Éva írta...

Gyönyörű, mint mindig!:)

Daniela írta...

Hát ez fantasztikus én szó nélkül vagyok... A mézeskalácsok kirájnőjévé kell avatni.
Én soha az arnyekod se lehetek sajnos....

bodzazsuzsa írta...

Elbűvölő, csodálatos, mesteri!

Névtelen írta...

Anyaaam!

Csodas!!! Hogy a csudiba tudsz Te Moham ilyen szepsegeket varazsolni!!! OOooo!
Nagyon tetszik!!
Szia! ILDIKO

Névtelen írta...

Fantasztikus dolgokat készítesz:) Ámulok és bámulok.
Gratulálok:)
Múlt héten anyu szülinapjára a sütés nélküli citromhab tortát csináltam meg és valami Isteni lett. Köszönöm:)

Egy technikai kérdésem van Hozzád:)
Most az epres spiráltortát szeretném elkészíteni és felmerült bennem a kérdés, hogy egy adag tészta feltekerve egy átlag méretű tortát eredményez?

(Még egyszer gratulálok a remekműveidhez, ennyire még senki nem inspirált sütésre:D, tele vagyok kipróbálásra váró receptekkel. Köszi:) )
Helga

Bianka írta...

Nem találok szavakat, mesteri

Moha írta...

M@rti köszönöm, igyekszem elérni, hogy élethű legyen, mert ez már tulajdonképpen nem süti, hanem dísztárgy inkább.

Katucikonyha ha szép simára sikerül a terülőmáz, akkor bármi lehet rajta:)

Judit olvastam:)

Erdős Éva köszönöm szépen!

Daniela köszönöm, szerintem mindenki tud szép mézeseket sütni, és pont az a jó, hogy mindenkié más-más.

Bodzazsuzsa köszönöm!

Ildikóm, tudod, csak idő és türelem:)))

Helga nagyon köszönöm, örülök, hogy ízlett a citromos torta! Anyukádnak utólag is boldog születésnapot kívánok!

Az epres spiráltorta kicsit kisebb lesz, mint egy átlag 26-os torta. Ha nagyobb átmérőjűt szeretnél, akkor süss még egy lap piskótát, vágj egy kicsivel szélesebb csíkokat, így magasabb is lesz a torta. A lekvár és a bevonat mennyiségén is emelj, de duplázni nem kell, elég szerintem másfélszeres adag.

Bianka köszönöm szépen!

Terike írta...

Gratulálok!
Csodás műveket alkotsz!

Szemirámisz írta...

Meseszép!

Moha írta...

Terike köszönöm szépen!

Szemi köszönöm:)

AddThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...