2009. szeptember 24., csütörtök

Hajtogatott csokoládés kalács


Tegnap este megsütöttem a Limaránál található csokoládés kalácsot. Ma kora reggel ennyit sikerült a sáskahad után megmenteni,hogy legyen kép is róla.
Azt hiszem a nagy koncentrálásban talán eggyel többet hajtogattam, mint kellett volna, így szinte egynemű lett. Legközelebb erre figyelni fogok. Nagyon finom,könnyű lett, ahogy Limara írta hagytam kelni bőven megfonva.
A recept és a hajtogatási útmutató megtalálható Limara oldalán, érdemes belevágni, nem olyan nagy macera.

9 megjegyzés:

Limara írta...

Gyönyörű lett, jól látszanak a rétegek szerintem! :))

Moha írta...

Limara köszönöm, és a receptet is! Lesz még ismétlés.

Andi írta...

Hétvégén akarom én is,nagyon szép letta Tiéd!:-))

KataKonyha írta...

Annyira látszik rajta, hogy könnyű a tésztája! Feltétlenül megsütöm én is.

trinity írta...

Te aztán nagyon gyors voltál!! Szépek a rétegek, nincs ezzel semmi gond!

Moha írta...

Andi hajrá!:)

Kata tényleg az lett,de legalább egy órát kelt fonva.

Trinity a kicsi lányom látta amikor Limaránál megnéztem,és mondta,hogy fürgén süssem meg!

Andi írta...

Maradt a croissant,mert a fiúk azt kérték csokisan,úgyhogy csak bámulni jöttem..:-))

napmátka írta...

Hú, de gyönyörű! Én is kipróbálom!

Moha írta...

Andi az is finom, majd legközelebb jöhet ez is!

Napmátka sok sikert hozzá!

AddThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...